Hvad skal jeg tjekke ved opgradering af PHP?

Du kan let skifte til en nyere version af PHP i kontrolpanelet.

1. Log ind i dit kontrolpanel
2. Klik PHP & MySQL
3. Rul ned til afsnittet for PHP og...
4. Vælg den PHP-version du ønsker at opgradere til

1. Sørg for at dine scripts virker

PHP udvikles hele tiden, og i nyere versioner kan visse funktioner blive forældede. Tjek dine scripts og sørg for, at de virker, som de skal, efter opgraderingen.

2. Tjek oplysninger om, hvad der ændrer sig for hver version

For at få oplysninger om forskellene mellem PHP-versionerne, gå til disse sider:

Migrering fra PHP 5.5 til PHP 5.6
Migrering fra PHP 5.6 til PHP 7.0
Migrering fra PHP 7.0 til PHP 7.1

3. Modtager du fejlmeddelelser?

Modtager du PHP-meddelelser, der begynder med "Bemærkning" og "Advarsel", selvom dit websted fungerer fint? Du kan løse problemet ved at deaktiverer PHP-fejlmeddelelser i kontrolpanelet

Fejlmeddelelserne betyder, at dit script fungerer, men at det ikke er optimeret i forhold til den valgte PHP-version.

4. Mangler indholdet eller er der tomme sider?

Hvis din side mangler indhold eller kun viser en tom side, skal du aktivere PHP-fejlmeddelelser. En fejl med beskrivelse af problemet vil blive vist på din skærm. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte supporten.

5. Opdater dit CMS-system til den nyeste version

Hvis du har installeret WordPress, Joomla eller et andet CMS-system på dit webhotel, skal du sørge for at opdatere dem til den nyeste version.

Aktiver og deaktiver PHP-fejlmeddelelser i kontrolpanelet.