Hvad følger med Office 365 Plus?

Office 365 Plus på One.com indeholder følgende programmer:

Office pakke til pc og Mac
Apps til mobil
Rediger filer online
Lagring og deling af filer
Professionel digital historiefortælling
Altid opdateret
Vær beskyttet med Comodo Internet Security Pro

Du får en gratis prøveperiode på 60 dage, helt uforpligtende. Hvis du ikke ønsker at fortsætte efter prøveperioden, udløber dine brugere bare.

Hele Office 2016 pakken til din pc eller Mac indeholder følgende programmer.

• Outlook
  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Access (kun pc)
  • Onenote
  • Publisher (kun pc)

Note: Exchange og Skype til erhverv er ikke inkluderet.

Hvordan installerer jeg Office på min pc eller Mac?

Apps til mobil

Installer Word, Outlook og Excel på din mobil eller tablet. Gem dine filer i Cloud, og tilgå dem hvor som helst fra.

Konfigurere Office-apps og mail på en mobilenhed

Rediger filer online

Rediger dine filer i online versionerne af Word, Excel, Powerpoint og OneNote. Har du brug for flere valgmuligheder? Med ét klik kan du fortsætte med at redigere dit dokument i desktop applikationen.

Opret, del og samarbejd, uanset hvor du befinder dig

Lagring og deling af filer

Hver bruger får adgang til OneDrive for Business med 1 TB lagringsplads. Gem alle dine filer online, og tilgå den hvor som helst fra.

Samarbejd i realtid ved at arbejde sammen i samme fil. Alle ændringer bliver synkroniseret i Cloud, så man altid kan se den seneste version. Ønsker du at fortryde en ændring? Så skal du bare gå tilbage til en tidligere version.

Læs mere om hvad der er muligt med OneDrive for Business

Professionel digital historiefortælling

Du kan nemt oprette en præsentation eller et nyhedsbrev med Sway. Du kan både tilføje tekst og billeder samt interaktivt indhold, såsom videoer og grafer.

Sway hjælper dig med at arrangere det hele. Brug knappen Remix! til at generere et vilkårligt design og layout. Hvis du ikke kan lide resultatet, kan du bare klikke på knappen igen eller fortryde ændringerne.

Kom godt i gang med Sway
Se en Sway kursus video

Altid opdateret

Opdateringer følger med dit abonnement. Nye funktioner eller sikkerhedsopdateringer bliver downloadet og installeret automatisk.

Vær beskyttet med Comodo Internet Security Pro

Inkluderet i Office 365 Plus er antivirus software Comodo Internet Security Pro. Hver bruger modtager en licensnøgle, som kan bruges på 5 fem enheder. Comodo kan installeres på Windows 10, 7 og Vista.

Comodo Antivirus inkluderer en firewall, beskytter din pc mod malware og kører ukendte programmer i deres sandkasse.

Hvis din computer bliver inficeret mens Comodo Antivirus kører, kan du kontakte deres supportteam for at få det løst. Hvis de ikke kan genoprette din PC til en brugbar stand, vil du blive kompenseret for reparationsudgifter op til 500 USD.

Hvor kan jeg finde mere information om Comodo?