Hvad er Hjemmesideprogram Premium?

Hvad får jeg med Premium-versionen?
Jeg har mere end 5 sider - hvad sker der med min hjemmeside?
Hvilke funktioner er blevet tilføjet til Hjemmesideprogrammet over de sidste par år?

Premium er en betalingsversion af Hjemmesideprogrammet med ekstra funktioner. Med Premium versionen kan du udgive flere sider, se din hjemmeside i høj opløsning og få adgang til Premium designerskabeloner.

Standardversionen af hjemmesideprogrammet vil stadig være gratis for alle kunder, men du kan nu udgive maksimum 5 sider. Hvis du vil udgive flere sider, skal du opgradere til Premium.

Vi vil fortsat udvikle både standard- og Premium-versionen.

Læs mere om Hjemmesideprogrammet

Hvad får jeg med Premium-versionen?

Med Premium får du adgang til følgende funktioner:

• Adgang til Premium designerskabeloner
  • Højopløselige billeder på HD skærme som Apple Retina
  • Gendan backups af dine projekter i Hjemmesideprogrammet
  • Hjemmesider med mere end 100 sider

Vi arbejder konstant på at forbedre Hjemmesideprogrammet, så du kan se frem til flere funktioner i fremtiden.

Jeg har mere end 5 sider - hvad sker der med min hjemmeside?

Din hjemmeside vil forblive præcis, som den er, både udgivne sider og dit indhold i Hjemmesideprogrammet.

Hvis du vil udgive dine ændringer, skal du opgradere til Premium eller begrænse din hjemmeside til 5 sider. Du kan begrænse dit sideantal ved at gemme dem i Hjemmesideprogrammet. Det samme kan gøres, hvis du opsiger Premium senere.

Hvordan skjuler jeg en side?

Hvilke funktioner er blevet tilføjet til Hjemmesideprogrammet over de sidste par år?

Over de sidste par år har vi arbejdet hårdt på at forbedre Hjemmesideprogrammet. Vi har tilføjet flere funktioner, forbedret brugeroplevelsen og designet flere skabeloner, du kan vælge.

Herunder er nogle af de nye funktioner, vores andre kunder er mest glade for.

• Kontaktformularkomponenten - Nu er det supernemt at tilføje en kontaktformular. Træk komponenten ind på din side, vælg dine indstillinger, og du er færdig!
  • Responsive skabeloner - Vi har tilføjet mange flere skabeloner, og de tilpasser sig nu også mindre skærme.
  • Sidelayouts - Når du tilføjer en ny side, kan du let vælge et layout. For eksempel en kontaktside eller galleri. Det har aldrig været nemmere at designe et site.
  • Baggrunde i fuld bredde - Tilføj et baggrundsbillede i fuld bredde til dit site; for eksempel et landskab. Det justeres automatisk til bredden af din skærm.
  • Billedredigering - Du kan nu redigere dine billeder direkte i Hjemmesideprogrammet, hvilket sparer en masse tid. Dine ændringer vil blive gemt i en ny fil, så du stadig har originalen.
  • Stockbilleder - Kan ikke finde det billede, du leder efter? Gennemgå tusinder af stockbilleder fra Bigstock og køb dem direkte i Hjemmesideprogrammet.
  • Individuelt tilpassede knapper - Lav knapper i alle farver og størrelser. Træk knapkomponenten ind på din side, juster størrelsen, og link til den lokation, du ønsker.
  • Hurtigere udgivelse - Nu vil det gå meget hurtigere at udgive sider, selv hvis dit site har 100 sider!