Hvad er CalDAV?

CalDAV er en protokol der bliver brugt til at synkronisere kalendere. Hos One.com kan du bruge CalDAV til at synkronisere kalenderen i din webmail, til enheder og applikationer der understøtter CalDAV.

Brugernavn: Indtast e-mailadressen du bruger til at logge på din Webmail.
Adgangskode: Indtast adgangskoden til den samme e-mailadresse.
Server adresse: caldav.one.com

Har du brug for mere hjælp?

Hvordan synkroniserer jeg kalenderen med min Mac, ved at bruge CalDAV?
Hvordan synkroniserer jeg kalenderen med min iPhone, ved at bruge CalDAV?