Hvordan opretter man et login hos registro.br?

1.

Gå til www.registro.br og klik på ACESSAR CONTA.

domain br registro 01

2.

Tilføj din kontakt/CPF/CNPJ/domæne i USUÁRIO-feltet og klik på Esqueci ou não tenho a senha. Du vil modtage en e-mail fra hostmaster@registro.br med et link til at ændre/tilføje din adgangskode. Klik på linket.

domain br registro 08

3.

Tilføj din nye adgangskode i SENHA og CONFIRME A SENHA-felterne. Husk at tilføje en sætning til at huske din sætning med i feltet LEMBRETE. Klik på ENTRAR.

domain br registro 03

4.

Du vil modtage en ny e-mail fra hostmaster@registro.br med et link til bekræftelse af din adgangskode. Linket er kun aktivt i 24 timer.

domain br registro 02

5.

Når du har klikket på linket, vil du se denne skærm. Du vil modtage en anden e-mail, der bekræfter dine personlige oplysninger og sætningen til at huske adgangskoden, som du netop har tilføjet. Gem denne e-mail til fremtidig brug. Klik på aqui eller ACESSAR CONTA for at logge ind.

domain br registro login 04

6.

Du er nu logget ind i registro.br. Her har du fuld kontrol over dine domæner og kan opdatere dine kontaktoplysninger etc.

domain br registro 06