Felsökning WebCreator

WebCreator startar inte

Om ett popup-fönster med WebCreator inte öppnas, kontrollera att pop-up-blockering är deaktiverat i program med den funktionen. Det kan vara en toolbar eller speciellt pop-up-blockeringsverktyg. Deaktivera dem och ställ in att pop-ups tillåts för din domän.

För att deaktivera pop-up-blockering i Internet Explorer, välj Tools -> Pop-up Blocker -> Pop-up Blocker Settings.

Inaktivera popup-blockering i Internet Explorer. Hitta i verktyg-menyn i Internet Explorer. Välj inställningarna för popup-blockering.

Detta kommer att öppna denna meny:

Tillåt popup-fönster för din domän hos One.com.

Fyll i ditt domännamn (t.ex. example.com) och klicka på Add.

Jag har ersatt min gamla hemsida med en mall.

Om du skapat en ny index.html kommer din gamla index.html-fil att döpas om till index.html-061123-1401.html (siffrorna kan variera). För att återställa den som din index.html-fil, radera nuvarande index-filen och döp om index.html-061123-1401.html till index.html.

Återställ den ursprungliga hemsidan när den har ersatts med en mall.