Uppdatera abonnemang

För att komma till abonnemangssidan, klicka på denna ikon i kontrollpanelen:

Gå till abonnemang-sektionen på webbutrymmets Kontrollpanel.

Betalning

Kreditkort (Credit card): När ett konto förnyas, innebär detta alternativ att du får ett e-postmeddelande med länk till din faktura och till en betalningssida.

Banköverföring (Bank transfer): När ett konto förnyas, innebär detta alternativ att du får ett e-postmeddelande med din faktura och betalningsinformation.

Du har endast möjlighet att välja banköverföring i Sverige, Danmark, Norge, Nederländerna, Belgigen, Tyskland och Frankrike.

Inbetalningskort (Inpayment form): När ett konto förnyas, innebär detta alternativ att du får en faktura med posten tillsammans med inbetalningskort.

Observera att det är en avgift på 20 SEK / 15 DDK exklusive moms när du väljer Inbetalningskort. Denna betalningsmetod är endast möjlig i Sverige och Danmark.

Välj den önskade betalningsformen och klicka på Update. Ändringen börjar tillämpas när kontot förnyas.

Välj betalningsmetod.

Uppgradering

Du kan uppgradera ditt webbhotellskonto när som helst. Uppgraderingen är gratis förutom den höge månadsavgiften för det större kontot. Den totala kostnaden är mellanskillnaden mellan de två typerna av konto.

Välj den storlek på konto du vill ha och klicka på Next.

Uppgradera till ett större abonnemang för webbutrymmet.

Fakturan kommer att visa dig den totala kostnaden efter att kostnaden för återstående tiden av din avtalsperiod dragits av.

Visar abonnemangets faktura med total kostnad.

Fyll i namnet på kortet, kortnummer, välj korttyp, giltighetstid, säkerhetskod och klicka på Buy.

Fyll i betalningsinformation.

Du har nu uppgraderat ditt webbhotellskonto.

Om du vill uppgradera och betala med banköverföring måste vi ha en skriftlig begäran om att uppgradera ditt webbhotellskonto. Kom ihåg att tydligt ange domännamn, ordernummer och underskrift.

Nedgradering

För att ändringarna ska tillämpas måste nedgraderingen ske minst 60 dagar innan kontot förnyas. Om du uppgraderar efter denna tidpunkt kommer förändringarna att träda i kraft på nästa faktura och du ska fortfarande betala nuvarande belopp under nuvarande period.

Välj den önskade storleken från rullgardinsmenyn och klicka på Next. Ditt webbhotellskonto blir då nedgraderat.

Om du gör nedgradering av ditt webbhotellskonto görs ingen återbetalning. Nästa faktura kommer att visa priset för den nya storleken. Nedgraderingen sker omedelbart.

Nedgradera till ett mindre abonnemang för webbutrymmet.

Fakturor

Alla fakturor listas med beloppet som ska betalas, förfallodatum och om den är betald. Genom att klicka på fakturanumret öppnar du fakturan. Du behöver en aktuell PDF-läsare för att läsa din faktura. Du kan till exempel använda Adobe Reader.

Alla fakturor listas med summa och förfallodatum.

Du har inte möjlighet att ändra valuta för din faktura.

Du har alltid möjlighet att betala dina fakturor via kontrollpanelen genom att klicka på knappen Pay överst på sidan.

Betalning kan göras genom Kontrollpanelen.

Fyll i namnet på kortet, kortnummer, välj korttyp, giltighetstid, säkerhetskod och klicka på Approve för att betala din faktura.

Fyll i betalningsinformation.