Uppdatera betalkortsuppgifter för automatiskt betalning

Klicka på Control Panel (Kontrollpanel)-ikonen för att logga in.

Logga in på kontrollpanelen

Skriv in ditt domännamn och lösenord, och klicka på Log on (Logga in).

Skriv in ditt domännamn och lösenord

Klicka på Subscription (Abonnemang)

Klicka på abonnemangs-ikonen

Kontrollera så att kryssrutan "Den årliga betalningen för förnyelsen kommer att dras från ditt kredit-/kontokort." är markerad och klicka på Update Card (Uppdatera kortet).

Markera kryssrutan om förnyelsebetalning

Skriv in dina kredit-/kontokortsuppgifter och klicka på Update Card (Uppdatera kortet). Kredit-/kontokortsuppgifterna för den automatiska betalningen av förnyelsen har nu uppdaterats.

Skriv in kredit-/kontokortsuppgifterna

Obs: Om det finns en obetald faktura på ditt abonnemang måste du betala den innan du kan uppdatera kortuppgifterna.