Uppdatera betalkortsuppgifter för automatiskt betalning

Klicka på Control Panel (Kontrollpanel)-ikonen för att logga in.

Logga in på kontrollpanelen

Skriv in din e-postadress och lösenord, och klicka på Log in (Logga in).

Skriv in ditt domännamn och lösenord

Klicka på Subscriptions (Abonnemang) och sedan Edit.

Klicka på abonnemangs-ikonen

Kontrollera så att kryssrutan "Den årliga betalningen för förnyelsen kommer att dras från ditt kredit-/kontokort." är markerad och klicka på Update Card (Uppdatera kortet).

Markera kryssrutan om förnyelsebetalning

Skriv in dina kredit-/kontokortsuppgifter och klicka på Update Card (Uppdatera kortet). Kredit-/kontokortsuppgifterna för den automatiska betalningen av förnyelsen har nu uppdaterats.

Skriv in kredit-/kontokortsuppgifterna

Obs: Om det finns en obetald faktura på ditt abonnemang måste du betala den innan du kan uppdatera kortuppgifterna.