Inställningar för Windows Phone

Välj add an account.

Konfigurera Microsoft Outlook Mobile.

Välj advanced setup

Välj New e-mail account.

Ange din e-postadress i fältet för e-postadressen.

Ange lösenordet du har skapat i din kontrollpanel på One.com.

Välj Next.

Skriv in det valda lösenordet för e-postadressen.

Välj Internet email.

Avmarkera automatic-rutan för att fortsätta med manuell konfiguration.

Ange ditt namn som du vill att det skall synas i sända e-postmeddelanden.

Ange ett namn för e-postkontot.

Välj imap.one.com i fältet för inkommande e-postserver.

Välj e-postleverantör i rullgardinsmenyn.

Välj IMAP4 som kontotyp i rullgardinsmenyn.

Ange epostadressen i Username-fältet och ange lösenordet du skapade i din kontrollpanel på One.com.

Skriv in namnet och kontonamnet.

Ange send.one.com i fältet för utgående e-postserver (SMTP).

Kontrollera att rutorna för Outgoing server requires authentication och Use the same username and password for sending email är markerade.

Kontrollera att Require SSL-rutan är markerad för både inkommande och utgående e-post.

Välj IMAP som kontotyp i Outlook Mobile.

Välj hur ofta du vill att din telefon skall skicka/ta emot e-post från rullgardinsmenyn.

Klicka på sign in för att avsluta guiden.

Skriv in din e-postadress som användarnamn.