Logga in på webbmail

Öppna www.one.com och välj Webmail

Välj webbmail på One.coms framsida.

För att logga in på ’One.com Webmail’ fyll i e-postadressen och lösenordet som du skapade i kontrollpanelen, i det övre inloggningsfältet. Klicka på Log on.

Logga in på webbmailen hos One.com med din e-postadress och ditt lösenord.

För att använda ’One.com Webmail’ måste du tillåta pop-ups från one.com. För att göra det i Internet Explorer, välj Tools -> Pop-up Blocker -> Pop-up Blocker Settings.

Skriv one.com och klicka på Add.

Tillåt popup-fönster från One.com för att använda webbmailen.

OBS: Andra program (t ex antivirusprogram eller toolbars) kan också blockera pop-ups.