Inställningar för Nokia/Symbian-mobiltelefoner

Observera: Nyare Nokiatelefoner använder Windows Phone.
  1. Välj Messaging > Options > Settings > Email > Mailboxes.
  2. Om detta är det första e-postkontot på din telefon välj Yes för att skapa en ny brevlåda.
    Om du redan har ett konto upprättat, välj Options och sedan New mailbox.
  3. Välj Start för att starta e-postens installationsguide
  4. Välj IMAP4 och sedan Next.
  5. Ange din e-postadress som användarnamn och klicka på Next.
  6. Ange imap.one.com som e-post server och klicka på Next.
  7. Ange send.one.com som utgående e-postserver och välj Next.
  8. Ange Access Point (kontakta din GPRS-leverantör) och sedan Next.
  9. Ange ett namn för e-postkontot.
  10. Välj din brevlåda från e-postbrevlådornas inställningsskärm.
  11. Välj Connection settings och sedan Incoming email.
  12. Ange e-postadressen och lösenordet du skapade i din kontrollpanel på One.com.
  13. Välj port nummer 993
  14. Välj Back
  15. Välj Outgoing email.
  16. Ange e-postadressen och lösenordet
  17. Ange port 587 för utgående e-post (SMTP).
  18. Välj Back för att ställa in andra inställningar.