Inställningar för e-post i en mobiltelefon

Om din mobiltelefon är en iPhone eller en smartphone som använder Windows Phone eller Symbian operating systems, se våra specifika guider för dessa telefoner.
  1. Gå till inställningarna för e-post i din mobiltelefons meny.
  2. I de fälten där det passar, ange email address och password som du skapade i kontrollpanelen på One.com.
  3. För e-postprotokoll ange IMAP (IMAP4)
  4. Använd följande information för att sätta upp din mobiltelefons inbyggda e-postklient för att sända och ta emot e-post, där example.com är din domän som tillhandahålls genom One.com:
    • Användarnamn/kontonamn: mail@example.com
    • E-postadress: mail@example.com
    • För inkommande e-postserver (IMAP) ange imap.one.com.
    • IMAP port: 993
    • För utgående e-postserver (SMTP) ange send.one.com
    • SMTP port: 465
    • Use Authentication: Ja
    • Use SSL/TLS/STARTTLS: Ja

Obs: När du lägger in ett e-postkonto i en mobiltelefon måste all kontoinformation skrivas in manuellt. Det finns inga garantier att telefonens automatiska inställningar fungerar.