Inställningar för Microsoft Outlook 2013

Öppna Outlook och välj File.

Öppna Outlook och välj Arkiv

Klicka på Add Account.

Klicka pa lagg till konto

Välj Manual setup or additional server types och klicka på Next.

Välj manuell inställning

Välj POP or IMAP och klicka på Next

Välj POP eller IMAP

Fyll i Your Name och E-mail Address. Välj IMAP som kontotyp. Vid Incoming mail server (IMAP) skriver du imap.one.com. Vid Outgoing mail server (SMTP) skriver du send.one.com. Under Logon Information skriver du den e-postadress och lösenord som du skapade i kontrollpanelen. Klicka på More Settings.

Ange namn och e-postadress

VäljOutgoing Serveroch markera My outgoing server (SMTP) requires authentication.

Välj utgående server

Välj Advanced. Vid Incoming server (IMAP) skriver du 993 och väljer SSL. Vid Outgoing server (SMTP) skriver du 465 och väljer SSL. Klicka på OK och sedan på Next.

Välj avancerat

Klicka på Close.

Klicka på stäng

Du har nu lagt in ditt e-postkonto i Microsoft Outlook 2013. Klicka på Finish.

Klicka på slutför