PHP-inställningar

För att komma åt de avancerade inställningarna för PHP, klicka på PHP & MySQL i kontrollpanelen.

Gå till PHP-konfigurationen via Kontrollpanelen.

OBS: det kan ta upp till 15 minuter innan ändringarna tillämpas.

PHP-felmeddelande

Som standard visas inte felmeddelande för PHP-script. Klicka på On och sedan Update om du vill att felmeddelande ska visas på din sida; klicka annars på Off och sedan Update.

Välj om du vill att felmeddelanden i PHP ska synas på din hemsida.