MySQL-lösenord

För att komma åt de avancerade inställningarna, klicka på denna ikon i kontrollpanelen:

Gå till avancerade inställningar för att förnya ditt lösenord för MySQL.

MySQL

Ditt lösenord måste vara ett annat än ditt lösenord för ditt ftp-konto. Detta är för att ge så hög säkerhet som möjligt. Genom att klicka på knappen Next kommer du till ett formulär för att byta ditt MySQL-lösenord.

Fortsätt till formuläret för att byta MySQL-lösenord.

Fyll i ditt nya lösenord och bekräfta det i rutan nedanför och klicka på Save för att ändra ditt MySQL-lösenord.

Fyll i och bekräfta ditt nya MySQL-lösenord.

OBS: det kan ta upp till 15 minuter innan det nya lösenordet börjar fungera.