Uppdatera ditt lösenord för MySQL

För att nå inställningarna för MySQL ska du klicka på ikonen MySQL i kontrollpanelen.

Gå till avancerade inställningar för att förnya ditt lösenord för MySQL.

Gör ditt lösenord unikt

Ditt lösenord för MySQL måste skilja sig från lösenordet för ditt FTP-konto. Detta för att skydda dina filer och din databas på bästa möjliga sätt. Genom att klicka på Change password kommer du till formuläret för att ändra lösenord för MySQL.

Fortsätt till formuläret för att byta MySQL-lösenord.

Fyll i ditt nya lösenord och bekräfta det i rutan nedanför och klicka på Save för att ändra ditt MySQL-lösenord.

Fyll i och bekräfta ditt nya MySQL-lösenord.

OBS: det kan ta upp till 15 minuter innan det nya lösenordet börjar fungera.