Loggfiler

För att komma åt de avancerade inställningarna, klicka på denna ikon i kontrollpanelen:

Du kan gå till de avancerade inställningarna via Kontrollpanelen.

Loggfiler

Genom att klicka på knappen Download kommer du till en lista över alla dina loggfiler. Klicka på respektive fil för att ladda ner den. Det finns två typer av komprimerade filer, gz- och bz2-filer. Gz-filer packas automatiskt upp när du sparar dem till din dator, bz2-filer måste packas upp med ett speciellt program. Med dina loggfiler kan du få besökarinformation (IP-nummer, filnamn, tidpunkt för besöket med mera). Denna informationen används för att skapa din statistik.

Om du klickar på knappen Download visas en lista med alla dina loggfiler. Klicka på respektive komprimerad fil för att ladda ner dina loggfiler.