Konfigurera Multi Admin

Om du har tre webbutrymmen eller mer hos One.com kan du använda Multi Admin för att enkelt administrera dina olika webbutrymmen. Om Multi Admin är tillgänligt syns ikonen för Multi Admin i din Kontrollpanel.

Observera: Om du har tre webbutrymmen eller mer hos One.com och inte kan se ikonen i din Kontrollpanel ska du kontrollera att alla webbutrymmen använder samma e-postadress. Logga in på varje kontos Kontrollpanel och uppdatera e-postadressen under ägarinformation. När alla dina webbutrymmen har samma e-postadress registrerad kan du skapa din Multi Admin Profile. För ytterligare information hur du uppdaterar ägarinformation, vänligen läs guiden på: Ändra kontaktuppgifter

Välj Multi Admin i Kontrollpanelen.

För att börja använda Multi Admin måste du först skapa en Multi Admin Profile och välja ett lösenord.

Klicka på Multi Admin ikonen i din Control Panel.

Skapa en Multi Admin Profile och välj ett lösenord.

Klicka på Next.

E-post har nu skickats till e-postadressen ovan. Öppna din e-post och klicka på länken Select Password. Ett nytt fönster kommer öppnas.

Ta emot e-post med en lösenordslänk för att slutföra skapandet av din Multi Admin Profile.

Du har nu skapat en Multi Admin-profil. I framtiden kan du logga in på Multi Admin från samma sida du använder för att logga på din Kontrollpanel. Du når också Multi Admin direkt från din Kontrollpanel genom att klicka på ikonen.

För ytterligare information om hur du använder Multi Admin, vänligen läs guiden på: Använda Multi Admin