Hur delar jag filer i Bix för Windows?

Med Bix kan du dela filer eller mappar. Du kan generera en länk till den fil du vill dela och enkelt skicka till personen du vill dela filen med.

Dela filer och mappar på en Windows-PC:

1. Leta upp filen eller mappen på din dator som du vill dela och se till så att filen eller mappen är synkad med Bix.
  2. Högerklicka på filen eller mappen och välj sedan Dela som länk i Bix.
  3. Välj hur många dagar, timmar eller veckor du vill dela mappen.
    Om du vill så kan du ändra detta senare.
  4. Klicka på Skapa.
    En länk till filen eller mappen är nu skapad.
  5. Klicka på Kopiera för att kopiera länken till urklipp så att du kan klistra in den i vilket program du vill.
  6. Klicka på E-post och fyll i de obligatoriska fälten för att skicka den via e-post.
  7. Klicka på Skicka för att skicka ditt e-postmeddelande.