Vad betyder felmeddelandet i Bix?

Felmeddelandet tyder på att det finns något problem med installationen, eller att datorn inte kan ansluta korrekt till Bix.

1. Se loggen för mer information:

När ett felmeddelande ber dig kontrollera loggen kan du antingen finna information som kan hjälpa dig där, eller så kan du ge informationen i loggen till någon av våra supportrar som kommer göra sitt bästa för att hjälpa dig. För att komma åt loggen behöver du göra följande:

1. Högerklicka på Bix-ikonen i systemfältet (bredvid klockan).
  2. Klicka på Inställningar i dialogrutan.
  3. Klicka på Logg i menyn på vänster sida.

2. Saker som är bra att kontrollera innan du kontaktar supporten

1. Dubbelkolla så att du har .NET Framework installerat och att din dator uppfyller systemkraven. Du finner systemkraven för Bix Windows-program här.
  2. Kontrollera att du har den senaste versionen av Windows-programmet för Bix installerad.
  3. Se till så att Bix inte blockeras av din brandvägg eller ditt antivirusprogram.
  4. Kontrollera så att du kan nå Bix med File Manager, som du hittar på den här sidan: https://login.one.com/cd.

3. Kontakta supporten på One.com:

Du kan kontakta supporten antingen via den inbyggda funktionen i Windows-programmet för Bix eller genom att maila eller chatta med våra supportrar via vår hemsida på:
https://www.one.com/sv/support.

Tips:
När du kontaktar vår support är det till stor hjälp om du inkluderar en detaljerad beskrivning av ditt problem. Det är ofta bra att bifoga en skärmdump av felet tillsammans med information om vilken version av Windows du har installerad. Våra supportrar kan i vissa fall även be dig bifoga Bix-loggen för att kunna hjälpa dig lösa problemet.