Vad är Exchange Active Sync?

Exchange Active Sync (EAS) är ett protokoll som används för att synkronisera mail, kontakter och kalendrar. Hos One.com kan du använda Exchange Active Sync på din iPhone, iPad och Android-enhet.

Notera: Exchange Active Sync har för närvarande inte stöd för e-postklienter på din dator. Med detta menas att du inte kan använda detta protokoll i skrivbordsversioner av Outlook, Thunderbird, Mail OS X etc.

Exchange Active Sync kan vara blockerat av vissa leverantörer i vissa länder (som i U.A.E.).
  1. Öppna din iPhone, iPad eller Android-enhet
  2. Gå till inställningar för att ställa in ett nytt e-postkonto.
  3. Ange inloggningsinformationen
  4. Ange tidsperioden som du vill synkronisera

Nu är du klar!

Användarnamn: Din e-postadress som du skapat i kontrollpanelen.

Lösenord: Det lösenord som du valde till ditt e-postkonto när du skapade det i kontrollpanelen.

Server: m.one.com