Vad är Bix?

Bix är ett nytt och enkelt sätt att spara, redigera och dela alla olika sorters filer. Dina filer kan för tillfället vara utspridda på flera olika platser, i dina datorer och i din mobiltelefon. Med Bix har du möjlighet att samla all denna information i en enda lösning med obegränsad åtkomst till dina filer.

Om du lägger till, raderar eller ändrar en fil på din dator så upptäcker Bix detta direkt och uppdaterar filerna på servern. Med din data säkert lagrad i molnet har du en smidig backup-lösning. Om din dator havererar kan du enkelt hämta kopior av dina dokument, bilder, musik och videor direkt från Bix.

Om du har mer än en dator kan du hålla viktiga mappar synkroniserade på alla dina datorer. Du har på så sätt alltid tillgång till den senaste versionen av dina filer, oavsett vilken dator du använder.

Det finns ingen gräns för hur många mappar eller hur stor mängd data som kan synkroniseras eller göras backup för med Bix.

Bix kan användas till:

Online-backup och realtidsskydd av dina filer
Att synka och samla alla dina filer på en plats
Delning av dokument, videor och bilder
Att strömma musik till dina mobila enheter
Tillgång till alla dina filer på en plats
Mobil tillgång på apparna för iPhone, iPad och Android-telefoner
Att skydda dina filer med kryptering och lösenord
Att återställa tidigare versioner av dina filer, även om du har råkat radera dem av misstag