Om du behöver mer än ett login till dina webbutrymmen

Du kan skapa gästanvändare och ge dem tillgång till utvalda funktioner i din kontrollpanel. På det här viset kan du ge någon tillgång till att hantera olika funktioner på webbutrymmet utan att dela med dig av ditt personliga lösenord.

Skapa gästanvändare

1. Klicka på Gästanvändare i din kontrollpanel för att börja skapa gästanvändare.
  2. Klicka sedan på Lägg till ny gästanvändare.
  3. Skriv den nya användarens e-postadress och bestäm användarrättigheter genom att bocka för rutorna till höger.
  4. Klicka på Lägg till så får användaren ett e-postmeddelande med en länk för att skapa ett lösenord.
Om du redan har skapat en ny inloggning
Om du inte har skapat en ny inloggning ännu