Var kan jag ladda ner Bix?

Ladda ner Bix-appen till din mobiltelefon och få tillgång till alla dina filer överallt.

Windows
Windowsprogrammet för Bix finns att ladda ner här eller i ditt webbutrymmes kontrollpanel

Mac
Bix-programmet för Mac OS X finns att ladda ner här eller i ditt webbutrymmes kontrollpanel

iPhone, iPad och iPod Touch
Bix-appen finns att ladda ner i App Store och i ditt webbutrymmes kontrollpanel: Bix-app för iPhone och Bix-app för iPad.

Android
Bix-appen för Android finns att ladda ner från Google Play och i ditt webbutrymmes kontrollpanel: Bix-app för Android.

File Manager
Du når Bix utan att ladda ner och installera mjukvara genom att logga in på File Manager via din webbläsare på denna sida: File Manager.