Hur kommer jag i gång med Bix?

Bix är en kostnadsfri tjänst för alla One.coms kunder. Det första steget är alltså att beställa ett webbutrymme hos One.com. Sedan är det bara att skapa en Drive:

1. Logga in på Kontrollpanelen från www.one.com
  2. Klicka på ikonen för Bix
  3. Klicka på Skapa en Drive.

När du skapar en ny Drive kommer du också att skapa en ny användare som är unik för den driven, men du kan använda en redan existerande Bix-användare eller till och med ändra användaren efter att en Drive har skapats.

Ladda ner program:

Från Kontrollpanelen kan du enkelt ladda ner alla program du behöver för att ha tillgång till och möjlighet att redigera dina filer på Bix. Du kan också ladda ner appar för iPhone/iPad genom AppStore, och för Android genom Google Play. Det går även att nå Bix genom webbläsaren. Allt du behöver göra då är att logga in på Bix File Manager.

Var kan jag ladda ner Bix?

Guider för att komma igång:

När mjukvaran för Bix har laddats ner och installerats på din enhet kan du följa de här guiderna:

Användning av Bix i Windows
Använda Bix på Mac
Att använda Bix på iPhone
Att använda Bix på iPad
Att använda Bix på Android

Du är nu redo att börja använda tjänsten Bix!