Hur tömmer jag historisk data för Bix?

Bix sparar automatiskt kopior av dina filer. För att frigöra lagringsutrymme, både på ditt webbutrymme och för Bix, så kan du radera dessa äldre versioner av dina filer.

1. Öppna din webbläsare
  2. Gå till https://login.one.com/cd
  3. Logga in på den drive där de gamla filversionerna finns
  4. Om du har flera drives, se till att du valt den rätta i rullgardinsmenyn
  5. Klicka på Äldre versioner
  6. Välj de filer du vill radera äldre versioner för
  7. Klicka på Radera alla äldre versioner i menyn till höger
  8. När du blir tillfrågad om du vill radera de äldre versionerna för de valda objekten så klicka på OK
Notera: De äldre filversionerna är nu permanent raderade och kan inte återskapas i någon Bix-applikation.