Hur synkroniserar jag en mapp på min dator?

Tänk på att ha Bix Windowsprogrammet igång på datorn och använd ett av följande alternativ för att synka din mapp:

Alternativ för att synka mappar på dator:

Alternativ 1:
Högerklicka på mappen på din dator.
Klicka på "Bix" i menyn som visas och välj "Lägg till i synk".
Alternativ 2:
Klicka på knappen "Lägg till mapp att synka" från Windowsprogrammet.
Alternativ 3:
Drag och släpp filen eller mappen från din PC till Windowsprogrammet.

Mappen kommer då att synkas med Bix och du kan nå dina filer enkelt från din mobiltelefon eller den webbläsare du föredrar.