Hur skapar jag en ny inloggning?

Vi har uppdaterat våra inloggningsrutiner. Allt du behöver göra är att skapa en ny inloggning genom att använda din kontaktmail som användarnamn istället för ditt domännamn.

Skapa en ny inloggning

1. Gå till den här sidan:

https://www.one.com/admin/adminuser-send-create-email.do

2. Skriv din registrerade kontaktmail.
    Kontaktmailen är den adress som du får alla lösenordmail och fakturor till från One.com.
  3. Klicka på Nästa
  4. Kontrollera din inkorg och kom ihåg att uppdatera ditt lösenord med hjälp av länken vi har skickat till dig

Har du glömt din registrerade e-postadress men har ditt lösenord?

Om du har lösenordet till din kontrollpanel men inte kommer ihåg den registrerade e-postadressen
- använd ditt domännamn och lösenord för att ändra e-postadressen.

1. Gå till den här sidan:

Kommer inte ihåg e-postadressen

2. Skriv ditt domännamn och lösenord
  3. Klicka på Nästa
  4. Din registrerade e-postadress kommer att visas.

Om du vill ändra e-postadressen ska du skriva en ny adress och klicka på Ändra e-postadress

Har du glömt ditt lösenord och har inte tillgång till den registrerade e-postadressen?

Om du inte har tillgång till lösenordet för din kontrollpanel eller den registrerade e-postadressen
- behöver vi uppdatera den registrerade e-postadressen åt dig.

1. Fyll i den här blanketten:

Blankett för att ändra kontaktinformation

2. Skicka blanketten till oss via e-post, fax eller post.
  3. Vänta tills vi har uppdaterat din registrerade e-postadress.
  4. Du kommer att få en bekräftelse av oss via e-post.
Observera:
Varje blankett hanteras manuellt så vi ber om tålamod medan vi hanterar din. Om du har några frågor angående din blankett så kan du kontakta vår support.

Om du redan har skapat en ny inloggning
Om du behöver mer än en inloggning till dina webbutrymmen
Hur skapar jag en gästanvändare?