Hur raderar jag en drive?

Observera att om du raderar en drive kommer alla filer och mappar som finns på driven att tas bort och all data som finns på driven kommer permanent att gå förlorad. Detta betyder att all historisk data kommer att försvinna och därmed kan du inte återställa datan på denna drive. Så tänk på att ha en kopia av de filer som du vill spara lokalt på din dator.

För att radera en drive behöver du följa dessa steg:

1. Logga in på One.coms Kontrollpanel för det webbutrymme där du har din drive.
  2. Du bör också stänga Bix Windows-program om det fortfarande är igång.
  3. Välj Redigera bredvid namnet på den drive du vill radera och ...
  4. Klicka på Radera drive.
  5. Bekräfta raderingen av denna drive genom att skriva in lösenordet för One.coms Kontrollpanel (inte lösenordet för din Bix-användare).