Hur loggar jag in med FTP?

Ditt FTP-program kommer att fråga efter host (värd), användarnamn och lösenord. Dessa uppgifter framgår av mailet med koder som vi har skickat till dig.

Du kan testa genom att i webbläsarens adressfält skriva: ftp.dindomän.se

Host / Server (värd): ftp.dindomän.se (Ersätt dindomän.se med din faktiska domän)

Användarnamn: Din egen domän (Ex. dindomän.se) (små bokstäver och inget www. framför)

Lösenord: ingår i mailet med koder, såvida du inte vill att det döljs. Har du glömt ditt lösenord?

Port: 21

Obs, ifall du har en .com eller annan domän skall du använda dindomän.com och inte .se.

Akta så att du inte får med något " " dvs. extra om du klipper och klistrar in ditt lösenord, vilket vi rekommenderar att du gör. Lösenordet till ftp framgår av det mail med koder som vi har skickat till dig.

Hur får jag tag i ett FTP-program?
Använda One.com File Manager