Hur laddar jag upp videos till Galleriet?

1. Öppna ditt galleri i en webbläsare genom att skriva in galleriets URL,
    eller hitta det under Galleri i din Kontrollpanel.
  2. Klicka på Logga in och skriv dina uppgifter för att logga in på ditt galleri.
  3. Öppna albumet som du vill placera din video i
  4. Klicka på Lägg till video och välj den video som du vill lägga till,
    eller dra den video som du vill lägga till från din dator till albumet.
  5. Vänta medan videon kodas.
  6. När du är klar med uppladdningen av dina videor så skrollar du ner till slutet av sidan och klickar på Spara för att spara ändringarna.
Filtyper som stöds: .avi, .flv, .wmv, .mov, .mp4, .m4v, .ogg, .3gp, .3g2, .mpeg, .rmvb
Maximal filstorlek: 1 GB