Hur laddar jag upp en fil i File Manager?

Du når Bix File Manager direkt från din webbläsare genom att klicka på Bix i toppmenyn på www.one.com.

1. Logga in med användaren som skapats för din drive.
  2. Om du vill ladda upp filer till en ny mapp kan du skapa en mapp genom att klicka på knappen Ny mapp. För att ladda upp en fil till en befintlig mapp i Bix kan du dubbelklicka på den tilltänkta mappen för att få tillgång till filerna.
  3. Välj Ladda upp i File Managers toppmeny för att ladda upp filer. Du kan se alla filer och mappar i din dator i dialogrutan.
  4. Markera filen du vill ladda upp och klicka på Öppna.

Filen kommer nu att laddas upp till Bix och synkas till de enheter (t.ex. mobiltelefon, pc etc.) som du har anslutit till denna drive.