Hur hanterar jag SSL för min hemsida?

SSL ökar säkerheten på din hemsida genom att kryptera dataöverföringen mellan din hemsida och dess besökare. SSL börjar mer och mer bli ett krav för tjänster online. Många användare uppskattar att en hemsida är skyddad av SSL, vilket visas av att "https" syns i webbläsarens adressfält.

Att aktivera SSL för din hemsida:

1. Logga in på din kontrollpanel
  2. Klicka på SSL
  3. Välj On
  4. Klicka på Save

När du aktiverar SSL första gången så tar det upp till 90 minuter innan certifikatet är installerat och igång.

Vi använder SNI (Server Name Indication) som gör att flera hemsidor kan köras på samma IP-nummer.

Observera:
SNI stöds inte av Internet Explorer på Windows XP vilket betyder att användare som kör Windows XP och Internet Explorer inte kommer att kunna använda SSL på din hemsida.

SNI fungerar på Chrome 6+, Opera 8+ och Firefox 2.0+ för Windows XP.