Hur flyttar jag min .se-domän till One.com?

1. Skriv ditt domännamn i sökfältet

För att flytta en befintlig .se-domän till oss börjar du med att skriva in domännamnet i sökfältet på förstasidan av vår hemsida. Klicka på "Sök" och sedan "Ja, det är min domän". Slutför beställningen genom att följa nästa steg i guiden.

2. Aktivera webbutrymmet

När beställningen är genomförd så kommer du att motta en orderbekräftelse via e-post. I det här e-postmeddelandet finns två länkar, en till din faktura och en annan till aktiveringssidan. För att flytta din .se-domän till oss ska du aktivera webbutrymmet genom att skriva in sms-koden på aktiveringssidan eller genom att skicka in domänformuläret till oss.

Du kan skicka det signerade domänformuläret med fax, brev eller bifogat i ett e-postmeddelande till One.com (salg@se.one.com). Utöver det ska du begära ut Auth-ID från din tidigare leverantör och ange det via länken som finns i orderbekräftelsen.

3. Skapa dina e-postkonton och ladda upp din hemsida

När du får inloggningsuppgifterna kan du logga in på Kontrollpanelen och skapa dina e-postadresser på vår server. Dessa kan inte flyttas automatiskt så därför behöver du skapa dem på nytt i kontrollpanelen. Du kan ladda upp din data via FTP till ditt webbutrymme på One.com. Du kommer att kunna nå din hemsida på vår server när domänen har flyttats.

4. Avsluta ditt förra webbhotellsabonnemang

Kom ihåg att avsluta abonnemanget hos din tidigare leverantör.