Hur flyttar jag min .de-domän till One.com?

1. Skriv ditt domännamn i sökfältet

För att flytta en befintlig .de-domän till oss börjar du med att skriva in domännamnet i sökfältet på förstasidan av vår hemsida. Klicka på "Sök" och sedan "Ja, det är min domän". Slutför beställningen genom att följa nästa steg i guiden.

2. Aktivera webbutrymmet

När beställningen är slutförd kommer du att få en orderbekräftelse via e-post. I detta e-postmeddelande finns två länkar, en till fakturan och en till aktiveringssidan. För att flytta din .de-domän till oss måste du aktivera webbutrymmet genom att skriva in koden som du har fått via SMS på aktiveringssidan eller genom att skicka oss domänformuläret.

Du kan skicka oss det underskrivna formuläret via fax, post eller som bifogad fil via e-post till One.com (sales@one.com). Du behöver också begära Auth-ID från din tidigare leverantör och skriva in denna via länken som du finner i orderbekräftelsen.

3. Skapa dina e-postkonton och ladda upp din hemsida

När du får inloggningsuppgifterna kan du logga in på Kontrollpanelen och skapa dina e-postadresser på vår server. Dessa kan inte flyttas automatiskt så därför behöver du skapa dem på nytt i kontrollpanelen. Du kan ladda upp din data via FTP till ditt webbutrymme på One.com. Du kommer att kunna nå din hemsida på vår server när domänen har flyttats.

4. Avsluta ditt förra webbhotellsabonnemang

Kom ihåg att avsluta abonnemanget hos din tidigare leverantör.