Hur flyttar jag en komponent från mall till sida?

1. Klicka på Redigera mall högst upp och välj den komponent du vill flytta.
  2. Placera markören på komponentens namnlist.
    Markören kommer att ändras till rörelse pekaren; indikerar att komponenten går att flytta.
  3. Håll nere den vänstra musknappen och dra komponenten till fliken Redigera Sida.
    Släpp inte knappen än, vänta istället tills du ser att det har växlat till läget Redigera sida,
    placera sedan komponenten där du vill ha den på sidan
  4. Klicka Spara och sen Publicera för att dina ändringar ska visas.