Hur byter jag lösenord till min e-postadress?

Lösenordet för ditt e-postkonto eller din webbmail kan endast ändras direkt i Kontrollpanelen. Av säkerhetsskäl är lösenordet krypterat och kan endast ändras av webbutrymmets ägare.

Vi kan inte skicka e-postens lösenord via e-post.

1. Logga in på Kontrollpanelenwww.one.com.
  2. Klicka på Mail-administration.
  3. En lista över de befintliga e-postadresserna finns under Konton.
    Klicka på Redigera för e-postadressen som du vill ändra lösenordet på.
  4. Skriv in det nya lösenordet två gånger, och klicka på Spara.
Det kan ta upp till fem minuter innan ändringarna träder i kraft.
Har du glömt ditt lösenord för Kontrollpanelen?