Hur avinstallerar jag Bix på min Mac?

Du kan avinstallera Bix-programmet för Mac genom att ladda ner och köra avinstallationsprogrammet.

Avinstallationsprogrammet kan laddas ner från följande länk:
http://www.one.com/appfiles/OneComCloudDriveMacUninstaller.zip

När du har laddat ner filen ska du följa dessa steg:

1. Leta upp filen på din dator, t.ex. i mappen Downloads
  2. Extrahera programmet från den zippade filen genom att dubbelklicka på den.
  3. Öppna Bix Uninstaller genom att dubbelklicka och bekräfta att du vill avinstallera Bix-programmet genom att klicka på Yes.
  4. När avinstallationsprogrammet startar kommer du bli ombedd att bekräfta avinstallationen av Bix-programmet genom att ange ditt lösenord.
  5. När avinstallationen är genomförd får du ett meddelande som bekräftar detta.
  6. Du kan nu ta bort avinstallationsprogrammet från din dator genom att dra avinstallationsprogrammet till Trash.