Hur använder jag Google Web Fonts i Web Editor?

Med Google Web Fonts kan du välja mellan fler än 500 olika teckensnitt, och det kan hjälpa dig att ge din hemsida ett unikt utseende.
  1. Välj den text du vill ändra teckensnitt för.
  2. Klicka på knappen plus (+) som du finner bredvid det nuvarande teckensnitt du använder i Textinställningar till vänster om arbetsytan.
  3. Välj teckensnittet du vill använda från rullgardinsmenyn. En föhandsvisning av teckensnittet kommer att visas i dialogrutan.
  4. Klicka på knappen Lägg till teckensnitt.

Teckensnittet är nu tillagt till den markerade texten på din arbetsyta.