Hur använder jag ett spamfilter?

När den aktiveras analyserar vårt virus- och spamfilter inkommande meddelanden för att identifiera om de är skräppost eller inte, och om de innehåller ett virus eller kan vara skadliga på något sätt.

Varje gång filtret upptäcker att ett e-postmeddelande är skräppost läggs [SPAM WARNING] till i ämnesraden. E-post som innehåller virus och annat skadligt innehåll kommer att tas bort.

Ställ in spamfiltret för ditt e-postkonto:

1. Logga in på din Kontrollpanel via www.one.com.
  2. Klicka på Virus & Spam
  3. Hitta det konto som du vill lägga till ett filter för.
  4. Dra växlingsknappen till höger. Filtret är aktiverat och växlingsknappen ändrar färg till grön.
Konfigurera virus- och spamfilter.