Använda Exchange Active Sync för iPhone

Exchange Active Sync (EAS) är ett protokoll som används för att synkronisera mail, kontakter och kalendrar. Hos One.com kan du använda Exchange Active Sync på din iPhone, iPad och Android-enhet.

Notera: Beroende på vilken version av iOS du använder på din enhet kan instruktionerna för att installera Exchange Active Sync skilja sig något. Vi använde iOS 7.0.6 i den här guiden. Kontakta vår support om du behöver hjälp.
  1. Tryck på Inställningar
  2. Rulla ner och tryck på E-post, kontakter, kalendrar
  3. Tryck på Lägg till konto
  4. Tryck på Exchange
  5. Ange din e-postadress
  6. Ange lösenordet för din e-postadress.
  7. Ange en beskrivning för kontot.
  8. Tryck på Nästa
  9. I fältet Server ska du ange: m.one.com
  10. Lämna domänfältet tomt
  11. Ange ditt användarnamn. Ditt användarnamn är din fullständiga e-postadress som du skapat i kontrollpanelen på One.com.
  12. Tryck på Nästa
  13. Välj nu vad du vill synkronisera genom att klicka på knapparna:

- E-post
    - Kontakter
    - Kalendrar

Notera: Synkronisering av Påminnelser och Anteckningar är inte möjligt.

14. Klicka på Spara

Vill du ändra tidsperioden för synkronisering av e-post?

Som standard är synkroniseringen av e-post inställd till 1 vecka.

1. Tryck på Inställningar
  2. Rulla ner och tryck på E-post, kontakter, kalendrar
  3. Tryck på Exchange Active Sync-kontot
  4. Rulla ner och tryck på Mail-dagar att synka
  5. Ange tidsperioden som du vill synka

Använda Exchange Active Sync för Android
Vad är Exchange Active Sync?