Oppdatere kredittkortopplysninger for automatisk betaling

Klikk på Control Panel (Kontrollpanel)-ikonet for å logge på.

Logg på Kontrollpanelet

Skriv inn ditt domene og passord, og klikk på Log on (Logg på).

Skriv inn ditt domene og passord

Klikk på Subscription (Abonnement)

Klikk på abonnement-ikonet

Sørg for at avmerkingsboksen "Årlige fornyelser av ditt abonnement vil trekkes på ditt kredittkort." er merket av og klikk på Update Card (Oppdater kort).

Merk av i fornyelse av betaling i avmerkingsboksen

Skriv inn dine kredittkortopplysninger og klikk på Update Card (Oppdater kort). Dine kredittkort-opplysninger for automatisk fornyelse av betaling er nå oppdatert.

Skriv inn dine kredittkortopplysninger

Merk: Hvis det er en ubetalt faktura på din ordre, skal denne betales før du kan oppdatere kredittkortinformasjonen.