Oppdatere kredittkortopplysninger for automatisk betaling

Klikk på Control Panel (Kontrollpanel)-ikonet for å logge på.

Logg på Kontrollpanelet

Skriv inn din e-postadresse og passord, og klikk på Log in (Logg på).

Skriv inn ditt domene og passord

Klikk på Subscriptions (Abonnement) og så Edit

Klikk på abonnement-ikonet

Sørg for at avmerkingsboksen "Årlige fornyelser av ditt abonnement vil trekkes på ditt kredittkort." er merket av og klikk på Update Card (Oppdater kort).

Merk av i fornyelse av betaling i avmerkingsboksen

Skriv inn dine kredittkortopplysninger og klikk på Update Card (Oppdater kort). Dine kredittkort-opplysninger for automatisk fornyelse av betaling er nå oppdatert.

Skriv inn dine kredittkortopplysninger

Merk: Hvis det er en ubetalt faktura på din ordre, skal denne betales før du kan oppdatere kredittkortinformasjonen.