Sette opp Microsoft Outlook 2013

Åpne Outlook og velg File.

Åpne Outlook og velg File

Klikk på Add Account.

Klikk på Add Account

Kryss av for Manual setup or additional server types og klikk på Next.

Kryss av for Manual setup

Velg POP or IMAP og klikk på Next

Velg POP eller IMAP

Skriv inn ditt navn i Your Name og e-postadresse i E-mail Address. Velg IMAP som kontotype. Oppgi imap.one.com som Incoming mail server (IMAP). Oppgi send.one.com som Outgoing mail server (SMTP). I feltet Logon Information skriver du inn din e-postadresse som User Name og ditt passord som du opprettet i kontrollpanelet i password. Klikk på More Settings.

Skriv inn navn og e-postadresse

Velg Outgoing Server og kryss av for My outgoing server (SMTP) requires authentication.

Velg utgående server

Velg Advanced. For Incoming server (IMAP) skriv inn 993 og velg SSL. For Outgoing server (SMTP) skriv inn 465 og velg SSL. Klikk på OK og deretter Next.

Velg Advanced

Klikk på Close.

Klikk på Close

Du har nå satt opp kontoen din i Microsoft Outlook 2013. Klikk på Finish.

Klikk på Finish