Sette opp Microsoft Outlook 2003

Bruker du Mac eller har en nyere versjon av Outlook?
Sjekk ut guidene for ditt oppsett på våre supportsider.

Åpne Outlook, velg Tools og klikk E-mail Accounts

Velg mailkontoer i MS Outlook.

Velg Add a new e-mail account

Legg til ny mail konto.

Klikk Next

Klikk neste.

Velg IMAP og klikk på Next

Bruk av IMAP server for innkommende mail i MS Outlook.

Inntast Your Name og E-mail address

Skriv inn brukerinformasjon for å sette opp mailkontoen i MS Outlook.

For Incoming mail server (IMAP), skriv inn imap.one.com, example.com er ditt domene hostet av One.com.
For utgående (SMTP) server, skriv inn send.one.com

Skriv inn IMAP og SMTP opplysningene for mailkontoen i MS Outlook.

Inntast E-mail address i kontonavn og inntast Passord, som du har opprettet og valgt i kontrollpanelet
(se guiden Opprett E-mail konto).

Skriv inn mailadressen og passordet for mailkontoen i MS Outlook.

Oppsetning av SMTP server i Outlook

Klikk More settings

Konfigurering av SMTP server i MS Outlook.

Velg Outgoing Server og marker My outgoing server (SMTP) requires authentication og klikk OK.

Den utgående serveren krever godkjenning.

Klikk Next

Klikk neste.

Klikk Finish

Avslutt oppsettet av en mailkonto i Microsoft Outlook.

Velg Advanced. I Outgoing mail (SMTP) (utgående post) taster du inn 465 og velger This server requires an encrypted connection (SSL).

I Incoming mail (IMAP) (innkommende post) tast inn 993 og velg This server requires an encrypted connection (SSL).

Konfigurering av SMTP port nummer i MS Outlook med One.com.

Klikk OK

Klikk for å lagre dine innstilinger.