Oppsett på Nokia/Symbian mobiltelefoner

Merk: Nyere Nokia telefoner bruker Windows Phone.
  1. Velg Messaging > Options > Settings > Email > Mailboxes.
  2. Dersom dette er den første e-postkontoen på mobilen din, velg Yes for å opprette en ny mailboks.
    Dersom du allerede har satt opp en annen konto, velg Options og så New mailbox.
  3. Velg Start for å starte e-postinnstillingshjelperen.
  4. Velg IMAP4 og så Next.
  5. Tast inn e-postadressen din som brukernavn og klikk på Next.
  6. Tast inn imap.one.com som email server og klikk Next.
  7. Tast inn send.one.com utgående mailserver og velg Next.
  8. Velg Access Point (kontakt din GPRS-leverandør) og så Next.
  9. Tast inn et navn for e-postkontoen.
  10. Velg din mailboks fra e-mailinnboksens innstillingsmeny.
  11. Velg Connection settings og så Incoming email.
  12. Tast inn e-postadressen og passordet du opprettet i kontrollpanelet.
  13. Velg port nummer 993
  14. Velg Back
  15. Velg Outgoing email.
  16. Tast inn e-postadressen og passordet ditt
  17. Tast inn port 587 for utgående e-post (SMTP). Bruke SSL/TLS: Ja.
  18. Velg Back for å tilpasse eventuelle andre innstillinger.