Oppsett på en mobiltelefon

Dersom enheten din er en iPhone eller en smartphone som kjører Windows Phone eller Symbian operativsystemer, vær vennlig å se i våre systemspesifikke mailinnstillingsguider.
  1. I din mobiltelefons meny går du til innstillinger for mailkontoer.
  2. I de tilhørende feltene taster du inn email address og password som du opprettet i kontrollpanelet.
  3. For mailprotokoll velg IMAP (IMAP4)
  4. Bruk følgende informasjon til å gjøre klar din mobiltelefons innebygde e-postklient, slik at du kan sende og motta e-post via example.com som er ditt domene, hostet av One.com:
    • Brukernavn/kontonavn mail@example.com
    • E-postadresse: mail@example.com
    • For inngående server (IMAP) tast inn imap.one.com.
    • IMAP port: 993
    • For utgående server (STMP) tast inn send.one.com
    • SMTP port: 465
    • Use Authentication: Ja
    • Use SSL/TLS/STARTTLS: Ja

Merk: Når du setter opp e-post på en mobiltelefon, skal du inntaste alle opplysinger manuelt. Vi kan ikke garantere at mobiltelefonens automatiske innstillinger virker.