Oppsett på Windows Phone

Velg add an account.

Oppsett av Microsoft Outlook Mobile hos One.com.

Velg advanced setup

Velg ny mailkonto.

Tast inn e-postadressen din i feltet for e-postadresse.

Tast inn passordet du opprettet i kontrollpanelet

Velg Next.

Skriv inn det valgte passordet fro mailadressen.

Velg Internet email.

Deaktiver avmerkingen for automatisk oppsett for å fortsette manuelt.

Skriv inn navnet ditt slik du ønsker det skal fremstå i e-postene du sender.

Tast inn et navn for e-postkontoen.

Tast inn imap.one.com i feltet for innkommende mailserver.

Velg mailutbyder i nedtrekksmenyen.

Velg IMAP4 som kontotype fra nedtrekksmenyen.

Tast inn e-postadressen i Username-feltet og tast inn passordet du opprettet i kontrollpanelet.

Skriv inn visningsnavnet for kontoen.

Skriv inn send.one.com i utgående (SMTP) mailserver-feltet.

Forsikre deg om at boksene for Outgoing server requires authentication og Use the same username and password for sending email er huket av.

Forsikre deg om at Require SSL-boksen er huket av, både for innkommende og utgående mail.

Velg IMAP som kontotype i Outlook Mobile.

Fra nedtrekksmenyen velger du hvor ofte du ønsker at din telefon skal sende/motta e-poster.

Klikk på sign in for å avslutte guiden.

Skriv din mailadresse som brukernavn.