Oppsett i Thunderbird

Velg Account Settings fra Tools-menyen.

Åpne Thunderbird og velg Account Settings

Klikk på Add Mail Account-knappen i nedre venstre hjørne av vinduet.

Klikk på Add Mail Account

Skriv inn Navn, mailadresse og Passord.

Your Name vil være navnet som vises når noen mottar mail som sendes gjennom Thunderbird.

Email Address er mailadressen din som er opprettet i kontrollpanelet ditt. I dette eksempelet bruker vi mail@example.com hvor example.com erstattes med ditt eget domenenavn.

Password er passordet som du valgte for mailkontoen i Kontrollpanelet

Skriv inn navnet ditt, Mailadressen og passordet

Thunderbird vil nå søke etter innstillingene for din e-postkonto. Klikk på Stop og så på Manual Config for å avbryte den automatiske oppsettingen.

Klikk på Stop for å avbryte automatisk oppsett

Som vertsnavn i Incoming skriv imap.one.com og port 993. VelgSSL/TLS og Normal Password.

Som vertsnavn i Outgoing skriv send.one.com og port 587. Velg STARTTLS og Normal Password.

I Username skriver du din e-postadresse. Og så klikk på Create Account.

Skriv inn serverinnstillingene

Klikk på OK for å fullføre.

Skriv inn detaljer for SMTP-server