Oppsett i Outlook Express

Åpne Outlook Express og velg Tools/Verktøy. Klikk Accounts/Kontoer.

Velg Accounts i Outlook Express.

Klikk Add/Legg til og velgMail account/ E-postkonto.

Legg til en mailkonto i Outlook Express.

Tast inn Name/Visningsnavn (dette vil bli vist til mottaker når du sender en mail).

Skriv inn navnet som skal vises når det sendes mailet fra kontoen.

Tast inn E-mail address/mailaddressen din, som du har laget i kontrollpanelet, og klikk deretter Next/Neste.

Skriv inn mailadressen.

Velg IMAP som din kontotype.

For incoming mail (IMAP), tast inn imap.one.com.

For SMTP-server, tast inn send.one.com og klikk på Next.

Oppsett av IMAP og SMTP servere i Outlook Express.

Tast inn mailaddresse og passordet du laget i kontrollpanelet og klikk Next/Neste.

Skriv inn mailadressen og passordet.

Klikk Finish/Fullfør for å fullføre setupen.

Oppsetningen av din mailkonto i Outlook Express er fullført.

Konfigurasjonen av SMTP-serveren i Outlook Express

Følg disse instruksene dersom du ønsker å bruke One.coms SMTP-server.

Marker mailkontoen i listen og klikk Egenskaper.

Bruk One.coms SMTP server send.one.com.

Velg Servere-fanen.

Velg fanebladet for Servers i Outlook Express.

Kryss av på Min server krever godkjenning dersom dette ikke allerede er krysset av for.

Vær sikker på at serveren krever godkjenning.

Velg Avansert-fanen.

Velg fanebladet Advanced for å få tilgang til SMTP port nummer.

I Outgoing mail (SMTP) (utgående post) taster du inn 465 og velger This server requires a secure connection (SSL). I Incoming mail (IMAP) (innkommende post) tast inn 993 og velg SSL.

Klikk OK.

Skriv inn 2525 for utgående server.