Oppsett i Opera Mail

Klikk på meny-fanebladet i Opera og velg Mail and Chat Accounts...

Klikk på Operas meny

Klikk Yes

Klikk Yes

Velg Email og klikk Next

Velg Email

Skriv inn navnet du ønsker skal vises når mottakeren mottar din mail. Så skriver du inn din mailadresse, i dette eksempelet name@example.com, der example.com er ditt domene som hostes av One.com. Videre klikker du på Next

Skriv navn og mail

Skriv inn din fulle mailadresse som Login name og passordet du har opprettet i Kontrollpanel
Kryss av i boksen for IMAP.
Videre klikker du på Next

Skriv inn din mailadresse og passord

Skriv inn imap.one.com som Incoming server der example.com er ditt domene som hostes av One.com og velg Use secure connection (TLS).
I Outgoing server skriv send.one.com og velg Use secure connection (TLS).
Videre klikker du på Finish.

Skriv detaljer for innkommende server.

Du er nesten ferdig. Klikk på meny fanebladet i Opera og velg Mail and Chat Accounts...

Klikk på Operas meny

Velg kontoen du konfigurerer og klikk Edit...

Velg kontoen og klikk Edit

Klikk på fanebladet Servers

Klikk på Servers

I Incoming mail (IMAP) (innkommende post) tast inn 993. I Outgoing SMTP server skal portnummeret være 465. Autorisasjonen skal være satt til å være AUTH LOGIN
Klikk på OK og Close for å avslutte.

Skriv inn SMTP port nummer 2525