Oppsett av Windows Live Mail 2011

Klikk Accounts

Klikk på Accounts fanebladet i toppmenyen

Klikk Email

Klikk på Email ikonet i menyen

Skriv inn din Email address, og Password, example.com som er ditt domene som hostes av One.com. Skriv inn Display name og klikk Next

Skriv inn din mailadresse og passord og navn.

Velg IMAP som Server type. Skriv inn imap.one.com som Server address og port 993. Kryss av i boksen for Requires a secure connection (SSL). Som Logon user name skriver du hele din mailadresse. Din utgående Server Address er send.one.com. Forsikre deg om at utgående port er satt til 465 og kryss av i boksen for Requires Authentication og i boksen for Requires a secure connection (SSL).

Konfigurasjonen er ferdig og din konto er lagt til. Klikk Next og mailprogrammet vil synkronisere din mailkonto for første gang.

Konfigurer imap og smtp server

Klikk Finish for å fullføre oppsetningen.

Din mailkonto ble lagt til